Zalen

Ontdek de veelzijdigheid van onze zalen bij De Harmonie Rotterdam voor conferenties en vergaderingen. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalig evenement organiseert, onze ruimtes bieden de perfecte setting.

De Zalen

De Harmonie Rotterdam beschikt over een drietal zalen. Door het aantal ruimtes zijn wij meer in de gelegenheid om per bijeenkomst te kijken welke ruimte voor u het meest geschikt is. Vanzelfsprekend gebeurt dit ten alletijden in overleg met de gast. 

De Charlotte Zaal

De Charlotte zaal is gelegen op de tweede verdieping en biedt gelegenheid voor 16 personen. De ruimte is intiem ingericht en draagt daardoor een huiskamersfeer. De opstelling voor de zaal is een ovale tafel of kan worden opgezet met statafels.

De Sofie Zaal

De Sofie zaal biedt gelegenheid voor 60 personen in de standaardopstelling. Met prachtige foto's van Rotterdam aan de muren, barokke plafond en de antieke haard is de zaal een aangename combinatie van exclusiviteit, stijl en comfort.

De Tuin

Mooi weer is in Nederland zeldzaam, maar niet zo zeldzaam als een stadstuin waarover de Harmonie beschikt. De tuin biedt u de mogelijkheid om op een mooie zonnige dag uw bijeenkomst naar buiten te verplaatsen.

Wat wij in huis hebben

Tijdens uw bezoek mag het natuurlijk aan niks ontbreken. Wij beschikken over de benodigde ondersteuning tijdens uw event.

Eetgelegenheid

Mogelijkheid voor een hapje of drankje dan wel een uitgebreide lunch of diner.

Dranken

Wij beschikken over vrijwel alle (non) Alcoholische dranken.

Schrijfgerei

Alle benodigdheden om uw dag op papier te zetten.

Internet​

Verbruik niet uw eigen mobiele data, maar profiteer van ons snelle WIFI netwerk.

Beamer

Presentatie geven? Maak indruk met een groot scherm.

Printer

Wij hebben printers op de locatie waar u gebruik van kunt maken.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ideaal om met de auto te komen.

Rookvrij

Om iedereen tevreden te houden hanteren wij een rookvrij beleid.

Dier Vriendelijk

Extra gezelschap meenemen? Geef dit a.u.b. van te voren aan.

Laten we
beginnen.

Samen maken wij er een onvergetelijke dag van. 

Veelgestelde vragen

Een greep uit de veel voorkomende vragen vanuit onze klanten. 

Bij De Harmonie Rotterdam zijn we er trots op dat we een veelzijdige locatie zijn voor elk moment in het leven. Of het nu gaat om conferenties en vergaderingen, bruiloften of condoleances, onze ruimtes bieden de perfecte setting. Van professionele bijeenkomsten tot vieringen van liefde en momenten van herdenking, we zijn er om uw speciale momenten speciaal te maken.

Het is lastig om op voorhand een specifieke prijs te geven voor het huren van een zaal, omdat dit afhangt van verschillende factoren zoals de grootte van de groep, de duur van het evenement en eventuele extra diensten die u wenst. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen en een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen die aan uw behoeften voldoet.”

Onze locatie is zeer goed bereikbaar, ongeacht de gekozen vervoerswijze. Gelegen in het hart van het Rotterdamse centrum, is De Harmonie gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en andere transportmiddelen. Of u nu met de auto komt, met het OV reist of een andere vorm van transport kiest, u zult merken dat onze locatie uitstekend bereikbaar is.